Logo-Beauvoordse Walhoeve

Markten & Koket

Niet enkel in onze hoevewinkel maar ook op volgende markten kunt u onze verse producten verkrijgen:

  • Woensdagvoormiddag te Veurne
  • Vrijdagvoormiddag te Nieuwpoort-Stad (ter hoogte van café De Pelikaan)
  • Zaterdagvoormiddag te Ieper

 

Veurne

 

Nieuwpoort

 

Ieper


Koket

Wij leveren als producent van hoevekaas en desserts aan Koket.  Je vindt ons terug op de website van Koket of via deze link: Producten | Koket

Wat is Koket nu juist?

Koket is een online aankoop - : verzamelplatform.  

Bij KoKet bestel je al je lokale producten uit jouw streek op één plaats. Wekelijks wordt het aanbod door de producenten zelf aangepast en up-to-date geplaatst.

Je kiest je afhaalpunt en wordt automatisch doorverwezen naar het aanbod uit jouw streek. We starten eerst in Poperinge, maar binnenkort volgen er meer afhaalpunten.   

Shop door het aanbod van onze producenten en laat je verrassen door nieuwe smaken. Bij KoKet volgen we ook de seizoenen. We kiezen er bewust voor om geen producten via grootdistributie aan te kopen. Want dat gaat voorbij aan het principe van de Korte Keten. Dus is het perfect mogelijk dat bepaalde producten enkel in het seizoen beschikbaar zijn of dat een product beperkt beschikbaar is. De producenten bieden aan wat er is. Als je iets bij KoKet bestelt, weet je dat het de kortste weg heeft afgelegd van bij de boer of producent tot op je bord.