Logo-Beauvoordse Walhoeve

Gesloten op paasmaandag

Ontdek onze hoevekazen

Ontdek onze zuivelspecialiteiten

Ontdek ons roomijs

Hoeveproducten


Nieuws & weetjes

Spaaractie - verzamel je punten voor deze "coole" fietskoeltas

Met de start van de paasvakantie start ook onze spaaractie!

Verzamel je stempels op onze klantenkaart en krijg bij 2 volle kaarten een "coole" fietskoeltas. Heel handig om aan je "staantje" te bevestigen en zo lekkernijen van bij ons op de boerderij mee te nemen op jullie fietsavontuur. Heb je dan een hongertje of wil je picknicken? Door deze toffe "beuze" kan je genieten van fris gehouden lekkers en teugsjes! Sparen dus maar...

Lees meer

Nieuwe automatenshop te Vleteren

UPDATE: ondertussen is de shop ingericht en zit er al heel wat in de automaten zoals vers brood, desserts, kaas, charcuterie, fruit, desserts, bereide gerechten, ... wie wil kan al komen proefdraaien!

U kan zowel cash als met de bankkaart betalen!

Allen daarheen zou ik zeggen.

Lees meer

Hoevepicknick

Een picknickmandje bestaat uit zo veel mogelijk ambachtelijke hoeve- of streekproducten.

Lees meer


Contact & ligging

De Beauvoordse Walhoeve
Fam. Deeren-Dequeecker
Vaartstraat 71 - 8630 Veurne
T 058 31 16 75 
BE 0806.936.070

Openingsuren hoevewinkel:
Welkom van 9u tot 12u
en van 13u30 tot 18u30
Zondag gesloten


De Beauvoordse Walhoeve is een gemengd landbouwbedrijf, gespecialiseerd in melkvee en melkverwerking. Gelegen in het hartje van Veurne-Ambacht, langs de Lovaart tussen Veurne en Alveringem, zijn broer en zus gebeten door de zuivelmicrobe. Sinds kort hebben zij de fakkel van hun ouders overgenomen. Wat in ’86 door José en Anne-Marie begon als liefhebberij is uitgegroeid tot een ware passie om telkens weer nieuwe zaken uit te proberen. Die liefde, die passie dat proef je ook in de producten.  Zoon Jan en zijn vrouw Jasmine nemen de zorg van de dieren op zich, alsook het melken van de koeien. De dochter Lyn staat in voor de melkverwerking. 

Alle kazen en producten worden bereid met de verse melk van de eigen koeien. Dit zorgt voor de authentieke smaak van deze ambachtelijke producten. Alles wordt met zorg vervaardigd in het professioneel ingericht zuivelatelier. 

Er wordt veel aandacht besteed aan het productieproces, dat volgens de HACCP-normen plaatsgrijpt. Het gamma zuivel wordt gegarandeerd vers aangemaakt tegen woensdag.  Hier proef je de passie voor gezonde voeding en een bedrijfsfilosofie van een landbouwersfamilie met een natuurlijke kijk op voeding. Proef daarom vandaag nog in de mooie hoevewinkel...